Misija i ciljevi

Prateći pozitivne trendove te osluškujući potrebe i zahtjeve domaćeg kupca, svakim danom nastojimo razvijati naše poslovanje kroz odgovoran pristup poslovanju. Još od osnivanja poduzeća Adna Commerc d.d. vizija je uvijek bila jasna – držati korak sa modernim europskim standardima trgovine, a cilj je ostao isti – stvoriti i zadržati sretnog i zadovoljnog kupca.

Otvaranjem novih marketa,supermarketa i hipermarketa koji uvijek udovoljavanju najvišim građevinskim i energetskim standardima, nastojimo se približiti kupcima u svim dijelovima Unsko-sanskog kantona. Smatramo svojom dužnošću svakom kupcu stvoriti uvjete za ugodnu kupovinu, te pritom pazimo da sve važne odlike objedinimo u jednu cjelinu jedinstvenog osjećaja kupovine.

Zaista širokim asortimanom prehrambenih proizvoda i robe široke potrošnje kupcu dajemo mogućnost da svoju kupovinu obavi na jednome mjestu, te tako uštedi i vrijeme i novac. Naše cijene su povoljne, u mnogim slučajevima i diskontne – jer znamo da osnovne prehrambene namirnice i kućne potrepštine moraju biti dostupne svima. Neprestano se razvijamo i educiramo, pazimo na ljudske resurse i brinemo o našim zaposlenicima – jer samo napredak znači sigurnu i bolju budućnost za svih.

Svakim danom naš tim radi za vas – jer znamo da je povjerenje ono što čini razliku!

Podijeli:

Adna Commerc d.o.o.
Halkići bb, Bosanska Krupa.

telefon: +387 37 489 543
fax: +387 37 489 544