• Tržni centar Bihać
  • Zelena tržnica
  • Caffe bar
  • Mesnica
  • Restoran pizzeria
  • Dječija igraona
  • Akcije

Tržni centri d.o.o Adna Commerc Bihać su već pokazali sve svoje čari i stekli redovne posjetitelje koje privlači širokim asortimanom i jedinstvenom ponudom usluga.

Prateći interese, potrebe i želje kupaca ali i trendove na tržištu ispunili smo ključni cilj: Osigurali smo ponudu kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama na tržištu i među prvim smo u Bihaću i Unsko-sanskom kantonu kod potrošača pri kupovini proizvoda za svakodnevnu upotrebu.

Prilikom posjete nasim tržnim centrima kupci se mogu uvjeriti u širok asortiman prehrane, najniže cijene regiji i veliku zastupljenost domaćih proizvoda na našim policama.

Pogledajte naše akcijske cijene i uvjerite se da smo najbolji izbor za Vašu kupovinu.Hvala na povjerenju!

Voće i povrće prvoazredne kvalitete po konkurentnim cijenama možete naći na Odjelu zelene tržnice u ADNA COMMERC tržnim centrima centrima. U prilagođenim pakiranjima različitih kategorija nudimo širok asortiman najsvježijeg i sušenog domaćeg i uvoznog voća i povrća.

U našoj standardnoj ponudi povrća imamo sljedeće grupe proizvoda:

LISNATO POVRĆE (salate, radič, rikola)
MAHUNARKE (grah, grašak, mahune)
PLODOVITO POVRĆE (paprika, rajčica, krastavac)
SVJEŽE ZAČINSKO BILJE (peršin, kopar, bosiljak)
KORJENASTO POVRĆE (mrkva, peršin, celer)
KUPUSNJAČE (kupus, kelj, cvjetača)
GLJIVE
LUKOVICE (crni luk, bijeli luk,)
GOMOLJASTO POVRĆE (krumpir, đumbir)

U našoj standardnoj ponudi voća imamo sljedeće grupe proizvoda:

AGRUMI (naranča, limun, mandarina, grejpfrut, pomelo)
JABUČASTO VOĆE (jabuka, kruška , dunja, nar)
LUBENIČASTO VOĆE (lubenica, dinja)
BOBIČASTO VOĆE (grožđe, jagoda, malina, kupina)
KOŠTUNIČASTO VOĆE (breskva, marelica, nektarina, višnja, trešnja, šljiva)
JUŽNO, TROPSKO, SUPTROPSKO I EGZOTIČNO VOĆE (banana, ananas, kivi, avokado, papaja, mango, kokos orah, marakuja, đumbir)
JEZGRASTO VOĆE (badem,lješnjak, pistacija, kikiriki, orah, brazilski orah)

U Adna Commerc veleprodajnim centrima pronaći ćete prvorazredno meso u posebno prilagođenim pakiranjima koji odgovaraju potrebama svih naših kupaca – bilo da ste kuhar i uvijek iznenađujete inovativnim okusima, ugostitelj koji svojim kupcima želi ponuditi različita egzotična jela ili trgovac koji svojim kupcima želi osigurati najbolji izbor mesa u blizini njihova doma.

Širok izbor svježeg i smrznutog mesa iz cijelog svijeta dostupan je za Vas sedam dana u tjednu. U skladu s našim standardima i kontrolom kvalitete, pakirani dijelovi različitih vrsta mesa čuvaju se u posebno rashlađenim vitrinama te možete biti sigurni da će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane i osigurati vam vrhunsku kvalitetu.

Suvremenim sustavom hlađenja produžuje se svježina mesa, kao i širina ponude jer smo u mogućnosti ponuditi više vrsta rezova mesa od ostalih ponuđača na tržištu.

Dječje igraonice idealno su rješenje za roditelje koji djecu nerado ostavljaju u vrtićima, rade noću ili njihove mališane treba pričuvati nekoliko sati kako bi otišli u kupnju. Mališanima je to pak prilika za privikavanje na nepoznate ljude i udaljenost od uvijek prisutne mame.

Dječja igraonica vrlo interesantan i do detalja uređen prostor, osmišljen i prilagođen za boravak djece u našoj dnevnoj igraonici.

Roditelje uglavnom privlači besplatni sat tijekom kojeg mogu bezbrižno kupovati u centru dok im se dijete igra.

U svim situacijama koje zahtijevaju dulje čekanje ili pak rješenje za zabavu djece dok su roditelji zaokupljeni drugim poslom idealno rješenje su dječje igraonice.

Adna Commerc d.o.o.
Halkići bb, Bosanska Krupa.

telefon: +387 37 489 543
fax: +387 37 489 544